Polski Serwer Rozgrywki

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-12-21 18:49:09

Czypior
Użytkownik
Liczba postów: 5
Windows 7Chrome 55.0.2883.87

Podanie na moda By: Czypior

1.Nick: Czypior
2.Login: KacperPan
3.Wiek: 14
4.Arsenal (A tak serio to staż na serwerze): 4 dni (Malutko żeby mi zaufać?)
5.Staż w MTA: Hm pomyślmy z cztery lata
6.Coś o sobie: Elson, jestem kacper mam 14 lat, pochodze z okolic Rzeszowa (Dla ludzi z ograniczonym myśleniem woj. Podkarpackie), interesuje się programowaniem (szczególnie skryptów), gram też amatorsko w Counter Strike'a z kolegami. Pomyślicie sobie jak się to wszystko zaczeło, co? Tak więc gdy miałem 7 lat, kiedyś gdy byłem z ojcem w Rzeszowie, wstąpiliśmy do jego kolegi, poczekaliśmy chwile po czym dostałem swoją pierwsze konsole (PS2, PSX) Wraz z nimi były gry, oczywiście spiracone, jak na tamte czasy przystało, kto nie miał choćby jeden spiraconej gry, ten pierwszy rzuci kamień, wróćmy do tych gier, były nimi: Crash Bandicoot 1-3, Crash Nitro Kart i inne gry z seri Crash, ale był Święty Gral w stosie, było to Grand Theft Auto: San Andreas, w którym się zakochałem. Ogrywałem ją całymi dniami, mijały rok za rokiem i nadal w nią grałem. W końcu w wieku 9 lat dostałem swój pierwszy komputer, wraz z łączem internetowym (700kb/s) nie powalało... Ale dowiedziałem się od swojego kolegi (Który już nie żyje ;-;) że Gta też jest na PC, szybko obszukałem internet wraz z tatusiem [dblpt]D  i sciągneliśmy, nie ma to jak dzień czekania, i tak sobie grałem grałem, aż tu nagle przeglądając yt w wieku 10 lat natrafiłem na filmik Beziego który grał w mta, wiedząc już o MTA sciągnąłem je i odrazu zacząłem grać i tak tu jestem.
7.Dlaczego mamy cię przyjąć?: Nie wiem, może dlatego, że mógłbym wam pomóc w skryptach i przypilnowałbym serwer.
8.Czy będziesz mógł coś dać na utrzymanie serwera?: Nie wiem z jakieś pięć zyla, zależy jak będzie z kasą.
9.Ile możesz czasu spędzić na serwerze?: od 2-5h
10.Coś dodatkowo (nie obowiązkowe): Pomimo tego, mam nadzieje, że mnie przyjmiecie. Mam bardzo dłuuugi staż jako Mod, Smod i Admin.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum